Ønsker du et abonnements rådgivnings forløb der virkelig kan flytte din forretning? The Subscribers tilbyder et individuelt tilpasset forløb. Alle dele af din abonnementsforretning inddrages og du får abonnements performance coaching der virkelig vil flytte dig og din opfattelse af hvad der er muligt for en abonnementsforretning.

Vi har ikke noget fast defineret forløb men tilrettelægger altid et individuelt forløb alt efter hvor du og din abonnementsvirksomhed er lige nu.  Målet med et forløb er altid at du bliver i stand til at skabe mere vækst i din abonnementsforretning. Sælg til mere til de rigtige kunder og optimer alle dele af dit abonnementstilbud.  

Vores  tilgang er praktisk og hands-on med fokus på at få noget til at ske i stedet for at bruge uendelig lang tid på at tale om hvordan. Vi har mere end 25 års praktisk erfaring med selv at ombygge og drive abonnementsforretning inden for både BtC og BtB.

Vi tror derfor på at strategi og metode er en del af svaret. Men disse elementer er intet værd hvis du i en abonnementsforretning glemmer at lytte til dine kunder, være agil i forhold til det kunder siger samt selv undersøge hvad de forventer og ønsker fra din løsning. Du skal være villig til at være actions orienteret i stedet reaktionsorienteret for at abonnements performance coaching er det rigtige for dig

Med vores abonnements performance coaching forløb er vi overbeviste om du kommer hele vejen og 100% i mål med din abonnementsforretning.

Bliv ringet op ved at benytte vores kontakt side hvorfra du kan sende en besked med hvilken udfordring du står med. Så ringer vi dig op og hjælper dig videre i processen. Vi glæder og til at høre fra dig og hjælpe dig med at virkelig at flytte din abonnementsforretning.