The Subscribers tilbyder en lang række insights om abonnement. Måske er du nystartet iværksætter som skal bygge din abonnementsforretning, eller etableret men savner noget viden. The Subscribers har stor indsigt og viden og kan hjælpe dig, til en succesfuld abonnementsforretning.

Sådan skaber vi værdi

Gennem værdiskabende rådgivning og robust eksekvering hjælper vi ledelsen i ambitiøse virksomheder med deres vigtigste udfordringer i det at bygge og drive en abonnementsforretning.

Vi går ind i udfordringen, som var det vores egen og bidrager til jeres team, som gode kolleger ville gøre. Vi er nærværende og ambitiøse på vores kunders vegne – og ikke bange for at adressere de svære spørgsmål. Kun på den måde sikrer vi, at vi løser jeres udfordringer, rigtigt.

Langsigtet værdi

The Subscribers vision er at skabe konkurrencedygtige løsninger, der holder og giver værdi på langt sigt. Den stræben gennemsyrer vores måde at arbejde på, og vi er ikke tilfredse, før vi har skabt reel og langsigtet værdi for vores kunder.

Høj faglig standard

Vi har stærke rødder i abonnementsverden siden begyndelsen af 1990´erne. The Subscribers sætter en ære i en høj faglig standard, og fagligheden præger vores måde at arbejde på.

Viden i praksis

I The Subscribers har vi en stærk kultur, der betyder, at vi er med til aktivt at udvikle og dele viden. Konkret har vi udgivet en række e-bøger som du gratis kan downloade her på vores side. Prøv f.eks. “En lille bog om abonnementsforretning”. som giver dig et generelt insights i hvordan du effektivt opbygge en abonnementsforretning. Vi håber og tror på at du vil finde inspiration til hvordan man effektivt bygger og driver en abonnementsvirksomhed.

Vi udvikler selv vores modeller og værktøjer, og vores rådgivere har derfor en dybdegående forståelse for de værktøjer, de bruger, og kan justere dem, så de passer til den type abonnementsforretning driver.