Ønsker du high performance rådgivning & sparring til udviklingen af din abonnementsforretning?

The Subscribers tilbyder 1:1 abonnements rådgivning & sparring til abonnementsforretning der ønsker at være bedre end gennemsnittet

Vi rådgiver en lang række forskellige virksomheder der alle har det ønske at skabe mere end blot gennemsnitlig vækst i deres abonnementsforretning. Måske er du en Startup der vil tilbyde dine produkter og ydelser men som endnu ikke har product market fit. Måske har du allerede en virksomhed men ønsker at transformere din forretningsmodel til abonnement. Vi kan vi hjælpe dig i begge tilfælde blot du har som ambition at være bedre end gennemsnittet.

Rådgivning & Sparring sessioner vil være en kombination af fysiske og virtuelle møder alt efter hvad du foretrækker. Vi forventer som nævnt at du går ind i et forløb med ønsket om virkelig at tage din abonnementsforretning til et nyt niveau.

Du skal derfor forventet løbende at blive udfordret på områder som:

  • Dine målsætninger og hvordan du sætter mål for udviklingen af din abonnementsforretning
  • Overblik over de faser du skal igennem for at udvikle en abonnementsforretning.
  • Konkrete værktøjer du kan benytte for at udvikle de nødvendige strategier og taktikker
  • Forståelse af hvad der kræves for løbende at levere værdi til dine abonnenter
  • Hvordan du skaber en effektiv salgsmetode & fastholder dine abonnenter

Et rådgivning & sparrings forløb designes individuelt efter dine ønsker og behov. Det kan bestå af et enkelt møde efterfulgt at en virtuel opfølgning eller være et dybere forløb over måske 6-12 måneder.

Uanset er vi overbevist om at vi med vores erfaringer og indsigt i hvad der kræves for at opbygge og drive en succesfuld abonnementsforretning kan tilføre jer værdi der vil bringe din abonnementsvirksomhed til et nyt niveau.

Bliv kontaktet ved at benytte vores kontakt side hvorfra du kan sende en besked med hvilken udfordring du står med. Så kontakter vi dig op og hjælper dig videre i processen. Vi glæder og til at høre fra dig og hjælpe dig med 1:1 abonnements rådgivning & sparring.