Churn Monster Playbook er lavet til dig der er ansvarlig for customer succes og fastholdelse af kunder i din abonnementsvirksomhed, og som måske ikke har opdaget at du har monstre i dit univers.

Der er churn monstre og de spiser løbende af din kundebase. Selv overlegne produkter og smarte vækststrategier kan dræbes af de ukontrollerede churn monstre. Heldigvis behøver du ikke være magtesløs overfor denne skræmmende trussel.

Mange abonnementsvirksomheder har for meget fokus på acquistion og glemmer retention og churn. Dette er forretningsmæssig uhensigtsmæssig da når du jo har brugt kræfter og midler (CAC) på at få kunden ombord. Derfor bør retention og churn uanset om du er i BtC eller BtB markedet fra start fylde langt mere i din tilgang til markedet. Det kan du læse meget mere om her.

I Churn Monster Playbook tegner vi en profil af nogle de mest  almindelige monstre, der angriber din kundebasen. For hvert churn monster vil vi give en beskrivelse af, hvordan dens kendetegn ser ud, så du nemt kan identificere den . Vi  giver dig også tips til at hjælpe med at bekæmpe hvert churn monster og indsigt i hvordan The Subscribers kan hjælpe.

Churn Monster Playbook

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Tilmeld dig og få information når The Subscribers har spændende nyt at fortælle om at bygge og drive en abonnementsforretning. Du kan til erhverv tid afmelde dig igen. Hilsen The Subscribers