En lille bog om Abonnementsmodeller er skrevet til både Start-up og etableret virksomheder. Mange tror de har valgt at sælge deres produkt eller ydelse på abonnement så er der kun en model. Sådan forholder det sig ikke for under betegnelsen abonnementsmodeller finde man en lang række forskellige. Alle modeller har deres fordele og ulemper. Derfor kan det godt betale sig at bruge tid på at finde den model som passer bedst til ens produkt. 

Vi har lavet En lille bog om abonnementsmodeller for at give generel information om de forskellig modeller man kan vælge imellem.

Bogen er ikke en total manual for alle elementer der er i spil når du skal vælge abonnementsmodel. Du skal mere se den som et indblik hvilke elementer og områder du bør have fokus på.

Vi gennemgår på overordnet niveau de kendetegn hver model har og vi håber bogen giver ny viden og inspiration som du kan bruge i dit videre arbejde med at opbygge en succesfuld abonnementsforretning.

Vil du have mere viden om hvordan du bygger en abonnementsforretning så læs også En lille bog om Abonnementsforretning.  Er du igang og måske vil vide noget om metrics så taget et kig på En lille bog om Abonnements Analyse.

Får du efter at have læst bogen brug for sparring eller rådgivning er du velkommen til at skrive på ssj@thesubscribers.dk.

God fornøjelse!

Abonnementsmodeller

GRATIS DOWNLOAD

Send download link to:

Tilmeld dig og få information når The Subscribers har spændende nyt at fortælle om at bygge og drive en abonnementsforretning. Du kan til erhverv tid afmelde dig igen. Hilsen The Subscribers