En lille bog om Abonnementsforretning er skrevet til både start-up og etableret virksomheder. Vi møder hvert år mange af disse som alle ønsker at ændre deres forretningsmodel til abonnement. 

At møde og arbejde med så mange forskellige typer af virksomheder gør det muligt for os at identificere mønstre i udfordringerne som langt de fleste oplever omkring det at bygge og drive en abonnementsforretning.

Vi har lavet bogen for at give generel information om hvordan du bygger en abonnementsforretning. Uanset din branche, adressere vi nogle af de mest almindelige udfordringer, der er specifikke for det at udvikle en succesfuld abonnementsforretning. Vi håber du med bogen får ny viden og inspiration som du kan bruge i dit videre arbejde med at opbygge din abonnementsforretning.

Bogen er ikke en total manual for alle de trin og elementer der er i spil når du bygger en abonnementsforretning, men mere et hurtigt indblik hvilke områder du bør have fokus på.

Får du efter at have læst En lille bog om Abonnementsforretning brug for sparring eller rådgivning er du velkommen til at skrive på ssj@thesubscribers.dk eller læse her om hvilke ydelser vi tilbyder.

God fornøjelse!

En lille bog om Abonnementsforretning

 

 
GRATIS DOWNLOAD

Send download link til:

Tilmeld dig og få information når The Subscribers har spændende nyt at fortælle om at bygge og drive en abonnementsforretning. Du kan til erhverv tid afmelde dig igen. Hilsen The Subscribers