Customer Onboarding Playbook er lavet til dig der er ansvarlig for at kunderne i din abonnementsvirksomhed kommer nemt, godt og effektiv igang med jeres produkt eller ydelse. Måske har I opdaget at det ikke er så enkelt som man skulle tro, men fortvivl ikke for via denne Playbook hjælper vi jer på vej.

Customer Onboarding er et paraplybegrep, der ofte bruges til at beskrive hele processen, som nye kunder gennemgår, når de starter deres rejse som kunde af dit produkt eller ydelse. Onboarding oplevelsen vil i mange tilfælde definere det løbende forhold, som din kunde har med dit produktet. Med andre ord: Det er kritisk og altafgørende at du lykkes så du reducere churn.

Prøv at tænke tilbage på sidste gang, du prøvede at tilføje et nyt produkt eller ydelse til din hverdag.

Vi kunne jo lege at du gerne ville lære et nyt sprog. Du downloadede en app, følte spænding og glæde ved at øve dig 5 dage i træk, og så … fik du travlt med alt muligt andet. En dag skulle du være sent på arbejde, så din aften forløb anderleders end du havde tænkt, og du faldt i søvn uden at få øvet dig. Næste dag som var fredag så du den nye serie på Netflix, som alle taler om og så hele sæsonen færdig i weekenden.

Dette forløbe er helt normalt for en lang række BtC produkter. Efter et stykke tid daler din motivation, og undskyldningerne for hvorfor du ikke lige får brugt produktet bliver mere og mere udbredte.

Sagen er, at det at lære og inkorporere en ny vane i en arbejdsgang er ikke anderledes end at lære et sprog, jævnligt gå til fitness eller noget helt tredje. Når en person eller virksomhed tilmelder sig for at prøve dit produkt eller ydelse, står de over for at skulle opbygge en ny adfærd og vane ved at bruge dette produkt konsekvent.

At få mennesker eller virksomheder til at opbygge en ny adfærd er svært, så dit job som abonnements udbyder er at støtte en ny bruger så meget som muligt i løbet af den første tid. Det er indenfor de første 90 dage kunden enten kommer ombord eller tabes.

Derfor er en effektiv Onboarding fuldstændig afgørende så vi håber at vores Customer Onboarding Playbook kan give dig noget inspiration til at lægge din strategi for Onboarding.

Customer Onboarding Playbook

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Tilmeld dig og få information når The Subscribers har spændende nyt at fortælle om at bygge og drive en abonnementsforretning. Du kan til erhverv tid afmelde dig igen. Hilsen The Subscribers