Hos The Subscribers har vi arbejdet med abonnements software i mange år og har stor viden om hvilke software produkter du har brug for i en abonnementsvirksomhed. Vi hjælpe og guide dig gerne med at vælge og implementere abonnements software så du kan drive en effektiv abonnementsforretning.

Abonnements analyse i form af metrics (nøgletal) er en vigtig del af det at drive og udvikle en abonnementsforretning.

Daglig drift og analyse af nøgletal

Vi har derfor indsigt og viden så vi nemt kan hjælpe dig med overblikket over hvilke software systemer der giver mening for din abonnementsforretning. I en effektiv abonnementsforretning er den nemlig vigtig at kunne tilbyde dine kunder fleksibilitet. Kunder vil gerne kunne op- og nedgradere, sætte i bero og mange andre ønsker. Som virksomhed er det vigtig at følge og analysere nøgletal som MRR, LTV, Churn, CAC, Months to renover CAC etc. Hvad du skal vælge af software afhænger af hvilken type abonnement du udbyder så lad The Subscribers hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning for din virksomhed.

Vi hjælpe dig med at udvælge det rigtige setup af:

  • Økonomi/regnskabs system
  • Abonnementssystem
  • Dashboard til rapportering af dine abonnements metrics
  • CRM system
  • Pipeline management system

Opsætning

Når de forskellige system er valgt skal de helst tale sammen så du kun skal opdatere et sted. Spørg derfor trygt The Subscribers om hvordan du sikre at din opsætning er 100% optimal. Vi hjælpe dig med at:

  • At du har den rigtige integration imellem alle dine forskellige systemer
  • Vælge de metrics der er mest relevant for din abonnementsforretning
  • Opsætning af rapportering på måneds, kvartals og årsbasis

Implementering

En ting er at udvælge de enkelte software produkter eller metoder og en anden er at få det sat op og i drift. The Subscribers teamet har de kompetence der er nødvendige til denne proces. Har du derfor behov for at vi konkret og praktisk hjælper dig med dette så er vi parat til at hjælpe dig helt i mål.

Gå til kontakt siden og send en besked hvor du vælger ”Teknologi setup”, så kontakter vi dig og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe med at vælge og implementere abonnements software.