Vil du have op til kr. 25.000,- i tilskud?

Så få tilskud til rådgivning fra The Subscribers!

Gå du og overvejer at skabe eller udvikle din abonnementsforretning? Hvis du kan svare ja så kan virksomheder der vil lærer nyt og skaber vækst få op til kr. 25.000,- fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan udvikle og løfte din abonnementsforretning.

The Subscribers er godkendt som rådgiver, så benyt samme mulighed som mange vi har rådgivet og få f.eks. 1:1 sparring eller strategisk rådgivning med Søren Starup-Jensen. Med Iværksætterpuljen kan du få dækket 80% af regningen op til kr. 25.000,-.

Her kan du finde mere information om hvordan du konkret ansøger.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *