Vi har i The Subscribers lavet “En lille bog om Abonnementsmodeller”. Vi har skrevet den for at give generel information om hvilke forskellige modeller der er værd at kende til hvis du ønsker at få succes med din abonnementsforretning.

Uanset din branche, adressere vi nogle af de forskelle, der er på de abonnementsmodeller som er de mest anvendte. Vi håber du får viden og inspiration som du kan bruge i dit videre arbejde med at opbygge din abonnementsforretning.

Bogen er ikke tænkt som en total manual for de elementer der er i spil når du skal vælge hvilken abonnementsmodel der passer bedst til din forretning. Du skal i stedet se bogen som et indblik i de 10 forskellige abonnementsmodeller og hvad de hver især står for.

Du kan gratis downloade bogen “En lille bog om Abonnementsmodeller” her. Vi håber du finde inspiration og brugbare input til valg af abonnementsmodel.

Skal vi også hjælpe dig med at udvikle en succesfuld abonnementsforretning så kontakt os på ssj@thesubscribers.dk.

God fornøjelse med bogen!

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *