Er du del af en SaaS virksomhed som er kommet godt igang og klar til næste fase er “Scale Your Tech Business” forløbet måske noget for dig.

’For 5. gang går Erhvervshus Hovedstaden (Copenhagen Business Hub) i luften med det populære accelerator program Scale Your Tech Business!

Gør som @Crowdio, @Worksome, @Cookie Information og mange andre danske SaaS virksomheder, og sæt strøm til din forretning, når @Copenhagen Business Hub, sammen med @Søren Starup Jensen (The Subscribers) og @Mogens Hafstrøm, tryktester dine metrics, product-market-fit, abonnementsmodel og giver dig en operationel plan for international skalering, og tilskud til rådgivning på op til 225.000 kr.

Der er 8 pladser på holdet, og der plejer at være rift om dem!

Er din SaaS klar til skalering? – så læs mere og tilmeld dig via linket her.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte The Subscribers direkte hvis du ønsker at høre mere om forløbet og hvorfor det kunne være noget for din SaaS virksomhed. Send en mail til ssj@thesubscribers.dk.

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *