FLYT DIN ABONNEMENTSFORRETNING TIL NÆSTE NIVEAU
Vi glæder os til at se dig og en masse andre abonnementsvirksomhed til vores event ”Konkrete tips til at vækste din abonnementsforretning”. Eventet afholdes i Aarhus d. 27. august 2020 og i København d. 9. september 2020 – begge dage fra klokken 08.00-10.00. Men du må hellere være hurtig på tasterne – for der er kun plads til 100 deltagere ved hvert eventsted.

I Aarhus tager vi imod deltagerne i Navitas domicilet ved havnefronten og i København åbner vi dørene til det fabelagtige auditorium hos Nets Online betalinger Danmark. Det er Søren Starup-Jensen fra The SubscribersChristian Bo Christensen fra CPH digital ApS, jeg selv og Søren Grønbæk Nielsen samt Thomas Blaabjerg fra Vækstfonden, som står bag eventet. De skarpe abonnementseksperter deler ud af deres allerbedste tips til at vækste din abonnementsforretning – og meget, meget mere, som Søren og jeg nævner her i videoen.

Flyt din abonnementsforretning til næste niveau. Book dig en plads til eventet ved at tilmelde dig via linket her: https://lnkd.in/eZ2azcf

Vi ses til to fantastiske events i august og september.

 

Categories:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *